Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Zbigniew Kwaczek veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Zbigniew Kwaczek s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Přejete si zateplit dům

Zateplete kompletně Váš dům. Nebo chcete zateplit jen část, např. fasádu, střechu, podlahystropy, nebo vyměnit stará okna za nová?

Získejte více info o fasádách »

Rychlý kontakt

FASÁDY - ZATEPLENÍ KWACZEK
Jamnická 348, 738 01
Staré Město u Frýdku-Místku

Telefon: +420 731 501 181
E-mail


FIRMA S NEJVĚTŠÍM POČTEM REALIZACÍ RODINNÝCH DOMŮ V REGIONU A NEJLEPŠÍMI REFERENCEMI


5 důvodů, proč firma KWACZEK

  • Výborné reference a desítky zateplených budov ročně
  • Zateplování budov je naši specializací
  • Patříme k nevýznamnějším hráčům v regionu
  • Cíl je spokojený zákazník
  • Jsme na trhu od roku 2001

Proč zateplovat?

  • Úspora financí za vytápění
  • Omezení tvorby plísní
  • Zlepšení tepelného prostředí uvnitř budovy
  • Eliminace nemocí – alergie, nachlazení, ...
  • Vylepšení architektonického vzhledu domu

Naši partneři

© 2017, Zbigniew Kwaczek – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing